Onze werkwijze

Wij willen u vanaf het eerste contact persoonlijk begeleiden in het vertaalproces.
Om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen beschrijven we het hier in de volgende stappen.

Enkele redenen om te kiezen voor EHC Translation

Image

U neemt contact op met ons via het offerteformulier of via e-mail. In uw bericht vermeldt u het aantal woorden, het onderwerp en de gewenste deadline, met de bronbestanden als bijlage.

Image

U krijgt van ons de garantie dat wij steeds binnen het uur zullen antwoorden op uw verzoek. In ons antwoord krijgt u een raming van de kostprijs en levertermijn.

Image

Als u onze raming heeft gelezen en goedgekeurd, bevestigt u de vertaalopdracht en, indien dit nog niet is gebeurd, stuurt u ons het/de bronbestand(en) en eventuele terminologielijst door.

Image

Wij gaan aan de slag voor u. Wij zullen ons steeds maximaal inspannen om uw deadline te respecteren. Bij twijfel zullen we u contacteren om “gokwerk” te vermijden.

Image

Wij leveren uw vertaling met een gedetailleerde factuur. Indien u dit wenst, kunt u ons steeds feedback geven zodat we onze dienstverlening, indien mogelijk, kunnen verbeteren.

Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten: info@ehc-translation.be of +32 495 33 25 25

Over EHC Translation

EHC-Translation werd opgericht vanuit de filosofie dat vertalen geen vak apart is. Integendeel, het is net een samenvloeiing van tal van vakken. Wij zorgen ervoor dat uw vertaling bij de juiste m/v/x voor de job terechtkomt en daarnaast houden we rekening met uw wensen van aanvraag tot levering.

ℹ️ LEES MEER

Contactgegevens

EHC-Consultancy BV
Begijnhofstraat 1 Bus 2V 121
2870 Puurs-Sint-Amands
België
BTW BE 0647-817-963
📨 info@ehc-translation.be
+32 495 33 25 25
+32 499 87 02 51

Netwerken
EHC Translation

We gebruiken (vertaalde) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.